Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Design Lina Johansson Folke plastmatta Grön/gräddvit 70x200 cm

[ 16045]

SEK:1595:-E-postadress
 

Snyggt färgsatt version av plastmatta Folke från Design Lina Johansson, med ränder i härligt gröna och gräddvita nyanser. Dessutom med snygga avslut i form av korta fransar i vitt. Som du kan ana är mönstret en uppdaterad tolkning av traditionella handvävda trasmattor.

Folke passar lika bra i köket, hallen eller balkongen. Ja, den här skönheten till plastmatta fixar nog vardagsrummet också. Dessutom är den skön att gå på och enkel att hålla rena. 

Det finns ingen riktig avigsida på den här mattan - båda sidor kan använda som rätsida. 

Längd: 70x200 cm. Plastmattorna vävs på äldre skyttelvävmaskiner enligt gammal tradition. Notera att måtten kan variera en liten aning, eftersom tillverkningsprocessen till viss del är hantverksmässig.

Material: Svensktillverkad PVC och polyestervarp. PVC-plasten tillverkas av Gislaved Folie, som är ISO 14001 certifierade. Plasten är REACH-certifierad.

Tvättråd: 

  • Dammsug regelbundet. Fläckar kan torkas bort med en fuktig trasa.
  • Mattan kan tvättas för hand. Du kan också tvätta mattan i maskin. Kom då ihåg att kontrollera att mattans storlek och vikt inte överstiger din tvättmaskins kapacitet.
  • Tvätta i 30°C. Välj ett skonsamt program med mycket låg eller ingen centrifugering. Använd kulörtvättmedel, undvik blekmedel och fläckborttagningsmedel.
  • Direkt efter tvätt: sträck och forma mattan försiktigt innan den torkat. Låt den sedan plantorka eller hängtorka. Om du hängtorkar: häng den på en stång för att undvika att mattan blir missformad. Undvik att hänga den på lina.
Powered by Talex e-handelssystem