Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Senaste
 Kolonn vas 11 cm Skrufs glasbruk
Kolonn vas 11 cm Skrufs glasbruk
SEK:325:-
 Fönsterskydd Prästkrage 32x32 cm Emma Sjödin
Fönsterskydd Prästkrage 32x32 cm Emma Sjödin
SEK:275:-
 Mumintrollet & Snorkfröken - disktrasa från Opto Design
Mumintrollet & Snorkfröken - disktrasa från Opto Design
SEK:29:-
Erbjudanden
 Necessär Struktur grå Axlings linne
Necessär Struktur grå Axlings linne
SEK:229:-
SEK:149:-
 Kockrutigt Förkläde Rotor Design
Kockrutigt Förkläde Rotor Design
SEK:329:-
SEK:199:-

Kontakta oss

Den gamla butiken
Örsbäck 22
914 90 Nordmaling
070-639 47 85

Sommarens öppettider
Vi har öppet året om, normalt torsdag till lördag, men nu är det sommartid och vi har öppet tisdag-fredag 11-17 och lördag 11-16. Tiderna gäller varje vecka t o m 15 augusti.
Sommarens upplaga av Formstråket blir varje onsdag kl 11-17 under perioden 1 juli - 5 augusti.

Hitta till oss - beskrivning, karta och GPS-koordinater

Den gamla butiken ligger vid väg 512 i centrala Örsbäck mitt mellan Nordmaling och Gräsmyr, 8 minuter från E4. 

  • Kommer du från E4 kör du till Nordmalings norra infart, svänger in på väg 512 mot Gräsmyr och kör sedan 12 km.
  • Kommer du från Umeå kan du förutom E4 köra via Röbäck, Yttersjö och Hössjö till Gräsmyr. Vid ICA-butiken i Gräsmyr svänger du vänster mot Nordmaling, sedan är du framme i Örsbäck efter 8-9 minuter. NOTERA dock att det är vägarbete mellan Yttersjö och Örsbäck sommaren 2020. Vill du undvika det, välj E4-alternativet i stället. Om du efter besöket hos oss ska vidare till t ex Hörnsjö, visar vi gärna alternativa vägar.
  • Från Vännäs kör du till Gräsmyr och sedan mot Nordmaling. Kör du över Pengsjö/Östansjö och ansluter till väg 512 i Gräsmyr, får du en kortare sträcka med vägarbete än om du ansluter till väg 512 genom att köra över Hjoggsjö. För att komma undan med minimalt vägarbete behöver du köra via Pengsjö till Hörnsjö och sedan ta vägen som går via (de vackra!) byarna Hummelholm och Torrböle. 
  • Kommer du från Bjurholm kan även du välja att åka via Hummelholm och Torrböle, så minimerar du sträckan med vägarbete.
  • Kör du på GPS från Umeå kan du bli uppmanad att vid Öre älv svänga av från E4 mot Långed. Det är kanske närmaste vägen i kilometer räknat, var bara beredd på att vägen är lite smalare, kurvigare och att det är grusväg mellan Långed och Brattfors.

Vi är en del av Formstråket - 35 km café-hantverk-design. Formstråket är ett samarbete mellan oss och sex andra aktörer som verkar inom kafé, hantverk och design längs den 35 km långa sträckan Öre-Hörnsjö i Nordmalings kommun. Formstråket är också namnet på det evenemang som vi arrangerar vid olika tillfällen under året, då vi alla har öppet samtidigt. Under Formstråket har vi ofta inbjudna gäster, tävlingar eller särskilda aktiviteter i våra respektive butiker.

Här ser du en karta som visar var vi och våra samarbetspartners längs Formstråket finns. Klicka på bilden för större karta.

Beskuren karta - detalj av Formstråket

Karta med Örsbäck m fl positioner längs Formstråket.

GPS-koordinater:
Den gamla butiken i Örsbäck
N 63° 40.170
O 19° 37.968

Företagets säte:
Inredningsdetaljer i Örsbäck AB

Örsbäck 22
914 90 Nordmaling
070-318 75 30

Västerbotten Experience och Unika butiker

Märke Västerbotten Experience

Vi är en diplomerad Västerbotten Experience. Det är en kvalitetsstämpel som garanterar att ett område i Västerbotten kommer att ge dig boende, mat och aktiviteter enligt dina önskemål. Som en Västerbotten Experience bygger vi vår verksamhet på hållbarhet, lokalt ansvarstagande och gott värdskap. 

Den gamla butiken i Örsbäck är också med i Unika butiker, ett nätverk för lokala, fristående och privatägda butiker som jobbar hållbart.

Logotyp Unika butiker

Följ oss gärna på Facebook och Instagram:

facebook-logga_fyrkantig_liten.png   Instagramlogotyp_ny

Ditt för- och efternamn:
Din e-postadress:
Meddelande: