Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken/Brands

Avtorkbar Duk Hedvig Olivgrön Recycled by Wille 140x310

[21042]
 Avtorkbar Duk Hedvig Olivgrön Recycled by Wille 140x310
Klicka för förstoring

Här är den längre varianten av Hedvig, den avtorkningsbara bordsduken från Recycled by Wille. Färgen på denna duk är mörkt olivgrön. En riktigt snygg färgnyans som ger rumsmiljön extra värme och som är ett värdigt alternativ i stället för vitt eller rött till julens alla dukningar. 

Duken är behandlad med en tvållösning - utan kemikalier såklart - så den går att torka av ifall någon skulle råka spilla på den. Skulle det stänka rödbetsljuice eller rödvin är det ändå säkrast att torka bort direkt och inte vänta till dagen därpå, men duken tål även maskintvätt. Behandlingen håller upp till 20 tvättar, men skaka av och torka duken i första hand, tvätta i andra hand. Då sparar du vatten och energi.   

Storlek: Bredd 140, längd ca 310 cm

Färg: Mörkt olivgrön

Material: 80% återvunnen bomull, 20% återvunnen polyester.

Skötsel: Vattentvätt 40°. Får inte torktumlas. Tål att strykas på avigsidan på hög temperatur. Torka av i första hand, tvätta i andra hand. När du tvättar, centrifugera försiktigt och häng genast upp, så är duken lättare att stryka.

Duken är tillverkad av material som blivit över från andra textilproduktioner, d v s material som annars slängs. Genom att Recycled by Wille samlar in, sorterar och tar tillvara andras tygspill kan de skapa nya produkter utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Det sparar mycket vatten och energi.

   Recensioner  SEK:475:- Antal:  Tillfälligt slutsåld