Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken/Brands

Avtorkbar Duk Hedvig Olivgrön Recycled by Wille 140x240

[21021]
 Avtorkbar Duk Hedvig Olivgrön Recycled by Wille 140x240
Klicka för förstoring

Mörkt olivgrön avtorkningsbar bordsduk från Recycled by Wille som bidrar till en ombonad känsla. Perfekt färg även till jul! 

Detta är en praktisk duk. Den är behandlad med en tvållösning - utan kemikalier såklart - så den går att torka av ifall någon skulle råka spilla på den. Skulle det stänka rödbetsljuice eller rödvin är det ändå säkrast att torka bort direkt och inte vänta till dagen därpå, men duken tål även maskintvätt. Behandlingen håller upp till 20 tvättar, men skaka av och torka duken i första hand, tvätta i andra hand. Då sparar du vatten och energi.   

Storlek: Bredd 140, längd ca 240 cm

Färg: Mörkt olivgrön

Material: 80% återvunnen bomull, 20% återvunnen polyester.

Skötsel: Vattentvätt 40°. Får inte torktumlas. Tål att strykas på avigsidan på hög temperatur. Torka av i första hand, tvätta i andra hand. När du tvättar, centrifugera försiktigt och häng genast upp, så är duken lättare att stryka.

Duken är tillverkad av material som blivit över från andra textilproduktioner, d v s material som annars slängs. Genom att Recycled by Wille samlar in, sorterar och tar tillvara andras tygspill kan de skapa nya produkter utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Det sparar mycket vatten och energi.

   Recensioner  SEK:395:- Antal: