Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken/Brands

Klong Fyr Ljuslykta Svart

[10022]
 Klong Fyr Ljuslykta Svart
Klicka för förstoring

Fyr i svart är är lika stilren som de andra versionerna, men upplevs mindre traditionell och tillför lite drama till inredningen. Den genomtänkta designen av Broberg & Ridderstråle gör att ljuset inte osar. Glaskupan skyddar mot drag samtidigt som bottenkonstruktionen tillför cirkulation och syre till ljusets låga. 

Fyr är enkel att ge bort: den levereras snyggt paketerad i en fin kartong. Köper du lyktan till dig själv kan du spara kartongen som transportkartong eller ge den vidare som presentkartong till någons födelsedag.

Material: Mässing som är mattlackerad. Insatsen är av aluminium som lackats svart.

Storlek: höjd 30 cm, diameter 12 cm

Tips

  • Fyr är anpassad efter ett kronljus mellan 20-24 cm i höjd, men kan även hålla kraftigare ljus. Tar du bort den lilla insatsen kan du använda ljus som är upp till 4 cm i diameter, eller värmeljus.
  • Metallringen som följer med kan du använda på två sätt:
    • Huvudtanken är att du placerar den i toppen av glaset om du har korta ljus, eller när ljuset har brunnit ned till hälften. Då brinner lågan ännu mer stillsamt.
    • Eller använd ljuslyktan utan glas och lägg metallringen som en dekorativ extra ring runt foten av ljuset.

Skötsel

  • Torka bort fingeravtryck med en mjuk, luddfri trasa. Behövs det, kan du fukta trasan tillsammans med en liten droppe diskmedel. Till skillnad mot de andra versionerna av Fyr, ska du inte använda metallputs på den svarta Fyr.
  • Glaset ska diskas för hand och torkas med en mjuk handduk som inte luddar av sig.
  • NOTERA: Glaset är varmt när du haft ljuset tänt. Om du är känsligt för hetta, blås ut ljuset utan att lyfta bort glaset.
 Klong Fyr Ljuslykta Svart
Klicka för förstoring
 Klong Fyr Ljuslykta Svart
Klicka för förstoring
 
   Recensioner  SEK:1150:- Antal: