Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken/Brands

Avtorkbar Duk Hedvig Grön Recycled by Wille 140x310

[21040]
 Avtorkbar Duk Hedvig Grön Recycled by Wille 140x310
Klicka för förstoring

Avtorkbar bordsduk i ljust grön färg från Recycled by Wille, härlig att ha på bordet under vår och sommar. Trevlig att duka på både inne och ute på terassen och lätt att sköta.

Storlek: Bredd 140, längd ca 310 cm

Färg: Ljust grön. På tillverkarens etikett beskrivs färgen som Mintgrön/vit. Inslagen, som ger tyget dess färg, är gröna i en nyans som tillverkaren kallar mintgrön. Varpen, d v s den underliggande och längstgående tråden i det vävda tyget, är vit. 

Material: 80% återbrukad bomull, 20% återbrukad polyester. Inga kemikalier har använts.

Skötsel och goda råd: Duken är behandlad med en tvållösning som gör att den går att torka av ifall någon spiller. Skulle det stänka rödbetsjuice eller rödvin är det ändå säkrast att torka bort direkt och inte vänta, men duken tål också maskintvätt. Behandlingen håller upp till 20 tvättar. Om du spiller fett på duken, bör du försöka suga upp det direkt med hushållspapper, eller hälla potatismjöl på fettfläcken som du sedan skakar eller dammsuger bort. 

Vattentvätt 40°. Får inte torktumlas. Undvik fläckborttagningsmedel, det kan ge ljusa fläckar i tyget. Tål att strykas på avigsidan på hög temperatur. Torka av i första hand, tvätta i andra hand. När du tvättar, centrifugera försiktigt och häng genast upp, så är duken lättare att stryka.

Återbruk - tillverkad av tygspill

Duken är tillverkad av material som blivit över från andra textilproduktioner, d v s material som annars slängs. Genom att Recycled by Wille samlar in, sorterar och tar tillvara andras tygspill kan de skapa nya produkter utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Det sparar mycket vatten och energi.

 Avtorkbar Duk Hedvig Grön Recycled by Wille 140x310
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  SEK:475:- Antal: