Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Avtorkbar Duk Hedvig Brunbeige Mullvad Recycled by Wille 140x310

[ 21037]

SEK:475:-E-postadress
 

Brunbeige, lite mullvadsfärgad bordsduk som går att torka av i modellen Hedvig från Recycled by Wille. En färg som är varm och elegant på en och samma gång och som går bra ihop både med klassiskt vitt porslin och färgstarkare dukningar. 

Duken är behandlad med en tvållösning - utan kemikalier - så den går att torka av ifall någon skulle råka spilla. Skulle det stänka rödbetsljuice eller rödvin är det ändå säkrast att torka bort direkt och inte vänta till dagen därpå, men duken tål att tvättas i maskin också. Behandlingen håller upp till 20 tvättar, men skaka av och torka duken i första hand, tvätta i andra hand. Då sparar du vatten och energi.

Storlek: Bredd 140, längd ca 310 cm

Färg: Brunbeige färgton som drar åt mullvad.

Material: 80% återbrukad bomull, 20% återbrukad polyester. Inga kemikalier har använts.

Skötsel: Vattentvätt 40°. Får inte torktumlas. Tål att strykas på avigsidan på hög temperatur. Torka av i första hand, tvätta i andra hand. När du tvättar, centrifugera försiktigt och häng genast upp, så är duken lättare att stryka.

Duken är tillverkad av material som blivit över från andra textilproduktioner, d v s material som annars slängs. Genom att Recycled by Wille samlar in, sorterar och tar tillvara andras tygspill kan de skapa nya produkter utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Det sparar mycket vatten och energi.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem