Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Design Lina Johansson Minna Plastmatta Blå/rosa 70x275

[ 16052]

SEK:2150:-E-postadress
 

Här är Lina Johanssons blå-rosa plastmatta Minna i en längre version, men med samma tidlösa och klassiska randmönster. Plastmattan Minna har fransar. Fransarna och ränderna gör att tankarna går till traditionella handvävda trasmattor. Mattan passar därför lika bra i en modern lägenhet som i ett lantkök.

Du kan vända mattan och använda båda sidor av plastmattan som rätsida. 

Mattorna vävs på äldre skyttelvävmaskiner enligt gammal tradition. Notera att måtten kan variera en aning, eftersom tillverkningsprocessen till viss del är hantverksmässig.

Material: Svensktillverkad PVC och polyestervarp. PVC-plasten tillverkas av Gislaved Folie, som är ISO 14001 certifierade. Plasten är REACH-certifierad.

Färg: Breda blå ränder med rosa inslag. 

Storlek: 70x275 cm

Tvättråd: 

  • Dammsug regelbundet. Fläckar kan torkas bort med en fuktig trasa.
  • Mattan kan tvättas för hand. Du kan också tvätta mattan i maskin. Kom då ihåg att kontrollera att mattans storlek och vikt inte överstiger din tvättmaskins kapacitet.
  • Tvätta i 30°C. Välj ett skonsamt program med mycket låg eller ingen centrifugering. Använd kulörtvättmedel, undvik blekmedel och fläckborttagningsmedel.
  • Direkt efter tvätt: sträck och forma mattan försiktigt innan den torkat. Låt den sedan plantorka eller hängtorka. Om du hängtorkar: häng den på en stång för att undvika att mattan blir missformad. Undvik att hänga den på lina.
Powered by Talex e-handelssystem