Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Senaste
 Prunus Kaffekopp & fat Konisk Gustavsbergs porslinsfabrik
Prunus Kaffekopp & fat Konisk Gustavsbergs porslinsfabrik
SEK:749:-
 Ljusstake Ljushästen Grön Vas Vitreum
Ljusstake Ljushästen Grön Vas Vitreum
SEK:575:-
 Vas Robur Rökfärgad 11 cm Vas Vitreum
Vas Robur Rökfärgad 11 cm Vas Vitreum
SEK:275:-
Bookmark and Share

Följs oss på Instagram

Abbey filt gul Design Lina JohanssonDesign_Lina-Johansson_BedspreadJLM Form Sfar svart bordJLM Form Sfär rödNattetid Talja jarn 2-packArchitecmade PenguinDesign-Kristina-Stark_Spillkum

Design från nu och form från förr i Örsbäck

Vårsäsongen i Örsbäck startar 11 februari

Tack alla som besökt oss i Örsbäck den gångna säsongen! Vi har som vanligt stängt 10 januari--10 februari för reflektion, planering, inköp och lite semester. Vi startar vårsäsongen torsdag 11 februari kl 11. 

E-butiken: finns i Meny om du surfar med mobilen.

Alternativa sätt att handla hos oss

 • Mycket av det vi säljer kan du också handla i vår e-butik här på vår webbplats.
  • Du kan boka en egen halvtimme i butiken alla dagar vi har öppet, kl 9, 9.30, 10 eller 10.30, ensam eller med dina nära. Ring 070-639 47 85
  • Om du vet vad du är ute efter kan du meddela oss i förväg. Då kommer vi ut med ditt köp packat och klart och du kan betala med kort eller swish.
  • Som vanligt kan du som bor i Nordmaling, i centrala Umeå eller i någon by däremellan längs väg 512 även få leverans till dörren. 

  Så hanterar vi Covid-19 i butiken för att bromsa smittspridningen

  • Vi håller ordentlig avstånd till varandra.
  • Så länge restriktioner råder begränsar vi antalet samtidiga besökare i butiken. En skylt på dörren säger antingen "Välkommen" eller "Var snäll vänta lite".
  • Genom våra stora skyltfönster ser du om du kan komma in och helt undvika möten med andra. Alternativt kan du boka egen tid, se ovan.
  • Vi som jobbar i butiken känner oss helt friska och tvättar såklart händerna ofta och noga.
  • Vi har både handsprit och vinylhandskar i butiken, för den som vill använda.
  • Kontaktytor spritas regelbundet.
  • Framför kassan, där det kan vara svårare att hålla avstånd, har vi satt en plexiglasskiva.
  • Om vädret tillåter får entrédörren stå öppen.
  • I normalfallet, i samband med tillfällen då fler än vanligt besöker oss, bär vi ut vissa displaybord ur butiken. På så vis ökar vi den öppna ytan, så att det blir lättare att hålla avstånd. 

  Instagram

  Du får en snabb överblick över sortimentet i butiken i Örsbäck om du tittar på vårt konto på Instagram

  Om du sett något på vårt Instagramkonto eller i någon annons och inte hittar det i e-butiken, kan vi skicka mycket av det som syns där med samma villkor som i e-butiken. 

  Hitta till oss i Örsbäck

  E-butiken finns här i menyn. Den fysiska butiken finns vid väg 512 i centrala Örsbäck, mitt mellan Nordmaling och Gräsmyr, 8 minuter från E4. Vägbeskrivning och karta hittar du på sidan Kontakta oss. Varmt välkommen!

  Västerbotten Experience, Unika butiker och Formstråket

  Märke Västerbotten Experience

  Vi är en diplomerad Västerbotten Experience. Det är en kvalitetsstämpel som garanterar att ett område i Västerbotten kommer att ge dig boende, mat och aktiviteter enligt dina önskemål. Som en Västerbotten Experience bygger vi vår verksamhet på hållbarhet, lokalt ansvarstagande och gott värdskap. Läs mer om Västerbotten Experience på visitvasterbotten.se

  Den gamla butiken i Örsbäck är också med i Unika butiker, ett nätverk för lokala, fristående och privatägda butiker som jobbar hållbart.

  Länk till Den gamla butiken på Facebook.   Instagram-logotyp_ny Logotyp Unika butiker

  Vi är också en del av FormstråketI Formstråket ingår - förutom oss själva -  Öre Gårdsbageri, Pjöller DesignHumlebäck Keramik och MöbelsnickeriMaria Lundström KonstÅbrånets Limousin och Presteles trädgårdskafé och logi.