Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Senaste
 Rävunge Nittsjö keramik
Rävunge Nittsjö keramik
SEK:425:-
 Kolonn vas 20 cm Skrufs glasbruk
Kolonn vas 20 cm Skrufs glasbruk
SEK:995:-
 Fönsterskydd Fjäril Blåvinge 32x32 cm Emma Sjödin
Fönsterskydd Fjäril Blåvinge 32x32 cm Emma Sjödin
SEK:275:-
Emma-Sjodin_Prastkragar_div_sakerSkruf_Kolonnvas_11cmEmma Sjödin Solskydd PräskragarOpto Design Grazia porslin DGB Orsback

Sommartider i Örsbäck

Vi har öppet året om, normalt torsdag till lördag, men nu är det sommartid och vi har öppet tisdag-fredag 11-17 och lördag 11-16. Tiderna gäller varje vecka t o m 15 augusti. Sommarens upplaga av Formstråket blir varje onsdag kl 11-17 under perioden 1 juli - 5 augusti.
För att undvika vägarbete i sommar: läs text uppdaterad tisdag 28 juli under Kontakta oss.

E-butiken - finns i Meny om du surfar med mobilen

E-butiken fylls på allt eftersom. Här säler vi delar av det utbud som finns i Örsbäck och handlar du för minst 400 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

Så hanterar vi Covid-19 för att hjälpas åt att bromsa smittspridningen

  • Vi håller avstånd till varandra i butiken, minst 1,5 meter.
  • Vi som jobbar i butiken känner oss helt friska och tvättar såklart händerna ofta och noga.
  • Vi har både handsprit och vinylhandskar i butiken, för den som vill använda.
  • Kontaktytor spritas regelbundet.
  • Framför kassan, där det kan vara svårare att hålla avstånd, har vi satt en plexiglasskiva.
  • Om det ser ut att bli för många i butiken har vi kafébord och stolar utanför entrén där du kan slå dig ned och vänta en stund i solen.
  • Som vanligt kan du som bor i Nordmaling, i centrala Umeå eller i någon by däremellan längs väg 514 även få leverans till dörren. Kontakta oss om du vill veta mer.

Instagram

Du får en snabb överblick över sortimentet i butiken i Örsbäck om du tittar på vårt konto på InstagramOm du sett något på vårt Instagramkonto eller i någon annons och inte hittar det i e-butiken, kan vi skicka mycket av det som syns där med samma villkor som i e-butiken. 

Hitta till oss i Örsbäck

E-butiken finns här i menyn. Den fysiska butiken finns vid väg 512 i centrala Örsbäck, mitt mellan Nordmaling och Gräsmyr, 8 minuter från E4. Vägbeskrivning och karta hittar du på sidan Kontakta oss. Varmt välkommen!

Västerbotten Experience, Unika butiker och Formstråket

Märke Västerbotten Experience

Vi är en diplomerad Västerbotten Experience. Det är en kvalitetsstämpel som garanterar att ett område i Västerbotten kommer att ge dig boende, mat och aktiviteter enligt dina önskemål. Som en Västerbotten Experience bygger vi vår verksamhet på hållbarhet, lokalt ansvarstagande och gott värdskap. Läs mer om Västerbotten Experience på visitvasterbotten.se

Den gamla butiken i Örsbäck är också med i Unika butiker, ett nätverk för lokala, fristående och privatägda butiker som jobbar hållbart.

Länk till Den gamla butiken på Facebook.   Instagram-logotyp_ny Logotyp Unika butiker

Vi är också en del av FormstråketI Formstråket ingår - förutom oss själva -  Öre Gårdsbageri, Pjöller DesignHumlebäck Keramik och MöbelsnickeriMaria Lundström KonstÅbrånets Limousin och Presteles trädgårdskafé och logi.