Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken/Brands

Form från förr - retrobetonade inredningsdetaljer

Form från förr innebär återbrukat och retrobetonat glas, keramik och dekoration. Det är inredningsdetaljer som inte längre nyproduceras, företrädesvis från 1950-talet och framåt. Men notera att vi inte är en retrobutik. Vi säljer inredningsdetaljer med design från nu och form från förr, företrädesvis i skandinavisk stil och vi gör det i Den gamla butiken i Örsbäck, en fastighet som byggdes 1951 för att inrymma byns lanthandel. Eftersom vi i vårt eget hem gärna blandar in återbrukad form och färg, gör vi det i vår butik också. 

Tips om du är intresserad av återbrukat/retro 

  • Vi fyller på e-butiken allt eftersom, MEN de flesta av de retrosaker vi köper in säljs snabbt i butiken i Örsbäck eller via Instagram och hinner faktiskt aldrig ut i e-butiken. Följ oss gärna på Instagram/Stories, @dengamlabutiken.
  • Hittar du något du önskar köpa där, kan du skicka ett direktmeddelande, maila eller på annat sätt kontakta oss. Vi kan skicka mycket som finns där med samma villkor som här i e-butiken. 
  • Du kan också söka på Instagram på någon av taggarna #formfrånförr #designfrånnuochformfrånförr eller #såltidengamlabutikeniörsbäck så får du en bra känsla av vilken typ av retrovaror vi säljer.  
Antal: 0 
  Silverskedar 12 st i ask Lovisa Suomi  


SEK:475:- Tillfälligt slutsåld
Antal: 4 
  Snapsglas City Kosta Boda  4 cl  


SEK:75:-  Köp nu 
Antal: 0 
  Tekopp Blå eld Hertha Bengtson Rörstrand 30 cl  


SEK:425:- Tillfälligt slutsåld
Antal: 0 
  Glaskaraff Rustica Göran Wärff Pukeberg  


SEK:225:- Tillfälligt slutsåld
Antal: 0 
  Vas Erik Höglund H 1029/75  


SEK:95:- Tillfälligt slutsåld
Visar 1 till 5 (av 5 produkter) Resultatsidor:  1