Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Design Lina Johansson Minna Plastmatta Grå/beige 70x275

[ 16053]

SEK:2150:-


Tillfälligt slutsåld

E-postadress
 

Längre grårandig plastmatta Minna från Lina Johansson, med smalare ränder i beige och med vita fransar. Minna är mer lättskött än en traditionell handvävd trasmatta men passar fortfarande även i lantliga hem, lika bra som i modernt cityboende.

Du kan använda båda sidor av mattan som rätsida - vänd som du vill. 

Mattorna vävs på äldre skyttelvävmaskiner enligt gammal tradition. Notera att måtten kan variera en aning, eftersom tillverkningsprocessen till viss del är hantverksmässig.

Material: Svensktillverkad PVC och polyestervarp. PVC-plasten tillverkas av Gislaved Folie, som är ISO 14001 certifierade. Plasten är REACH-certifierad.

Färg: Breda grå ränder med beige inslag. 

Storlek: 70x275 cm

Tvättråd: 

  • Dammsug regelbundet. Fläckar kan torkas bort med en fuktig trasa.
  • Mattan kan tvättas för hand. Du kan också tvätta mattan i maskin. Kom då ihåg att kontrollera att mattans storlek och vikt inte överstiger din tvättmaskins kapacitet.
  • Tvätta i 30°C. Välj ett skonsamt program med mycket låg eller ingen centrifugering. Använd kulörtvättmedel, undvik blekmedel och fläckborttagningsmedel.
  • Direkt efter tvätt: sträck och forma mattan försiktigt innan den torkat. Låt den sedan plantorka eller hängtorka. Om du hängtorkar: häng den på en stång för att undvika att mattan blir missformad. Undvik att hänga den på lina.
Powered by Talex e-handelssystem