Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Design Lina Johansson Minna Plastmatta Grå/beige 70x200

[ 16051]

SEK:1595:-E-postadress
 

Denna version av plastmatta Minna från Lina Johansson går i grått, vitt och beige. Den har en klassisk randning som för tankarna till traditionella handvävda trasmattor. Den passar därför bra både i en modernt inredd lägenhet och i ett lantligt hem, i kök, hall eller i uterummet. 

Du kan använda båda sidor av plastmattan som rätsida - vänd den som du vill. 

Mattorna vävs på äldre skyttelvävmaskiner enligt gammal tradition. Notera att måtten kan variera en aning, eftersom tillverkningsprocessen till viss del är hantverksmässig.

Material: Svensktillverkad PVC och polyestervarp. PVC-plasten tillverkas av Gislaved Folie, som är ISO 14001 certifierade. Plasten är REACH-certifierad.

Färg: Breda grå ränder med beige inslag. 

Storlek: 70x200 cm

Tvättråd: 

  • Dammsug regelbundet. Fläckar kan torkas bort med en fuktig trasa.
  • Mattan kan tvättas för hand. Du kan också tvätta mattan i maskin. Kom då ihåg att kontrollera att mattans storlek och vikt inte överstiger din tvättmaskins kapacitet.
  • Tvätta i 30°C. Välj ett skonsamt program med mycket låg eller ingen centrifugering. Använd kulörtvättmedel, undvik blekmedel och fläckborttagningsmedel.
  • Direkt efter tvätt: sträck och forma mattan försiktigt innan den torkat. Låt den sedan plantorka eller hängtorka. Om du hängtorkar: häng den på en stång för att undvika att mattan blir missformad. Undvik att hänga den på lina.
Powered by Talex e-handelssystem