Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Design Lina Johansson Minna plastmatta Blå/rosa 70x200

[ 16050]

SEK:1595:-E-postadress
 

Plasmattan Minna från Lina Johansson har ett tidlöst, enkelt och klassiskt randmönster. Mönstret påminner om traditionella handvävda trasmattor och Linas Minna-mattor - som har frans - passar lika bra i en modern hall som i ett lantligt kök.

Båda sidor av plastmattan går att använda som rätsida, så det går fint att vända på mattan.

Mattorna vävs på äldre skyttelvävmaskiner enligt gammal tradition. Notera att måtten kan variera en aning, eftersom tillverkningsprocessen till viss del är hantverksmässig.

Material: Svensktillverkad PVC och polyestervarp. PVC-plasten tillverkas av Gislaved Folie, som är ISO 14001 certifierade. Plasten är REACH-certifierad.

Färg: Breda blå ränder med rosa inslag. 

Storlek: 70x200 cm

Tvättråd: 

  • Dammsug regelbundet. Fläckar kan torkas bort med en fuktig trasa.
  • Mattan kan tvättas för hand. Du kan också tvätta mattan i maskin. Kom då ihåg att kontrollera att mattans storlek och vikt inte överstiger din tvättmaskins kapacitet.
  • Tvätta i 30°C. Välj ett skonsamt program med mycket låg eller ingen centrifugering. Använd kulörtvättmedel, undvik blekmedel och fläckborttagningsmedel.
  • Direkt efter tvätt: sträck och forma mattan försiktigt innan den torkat. Låt den sedan plantorka eller hängtorka. Om du hängtorkar: häng den på en stång för att undvika att mattan blir missformad. Undvik att hänga den på lina.
Powered by Talex e-handelssystem