Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Senaste
 Blomripan Blå Vas Vitreum
Blomripan Blå Vas Vitreum
SEK:395:-
 Blomripan Rosa Vas Vitreum
Blomripan Rosa Vas Vitreum
SEK:395:-
 Bunke Mini Gul 17 cm Nittsjö Keramik
Bunke Mini Gul 17 cm Nittsjö Keramik
SEK:249:-
Bookmark and Share

Följs oss på Instagram

Barnfilt Findus i lådbil Ekelund 72x105

[22074]
 Barnfilt Findus i lådbil Ekelund 72x105
Klicka för förstoring

Barnfilt med den livliga katten Findus som kör lådbil. Med motiv från Sven Nordquists berättelser om Pettson och Findus. Vävd i Sverige av ekologisk bomull av mästervävarna Ekelund. Jättemjuk och go'!

Materialet i den här barnfilten är slitstarkt och lätt att hålla rent. En skön upplevelse att ge ditt barn eller en omtänksam gåva till barnbarn eller vänners barn. Den är miljömärkt med GOTS, Global Organic Textile Standard, en världsledande standard för miljömärkning av textilier. Lent och säkert mot barnets hud.

Färg: Flerfärgad.
Notera att det detaljrika motivet på filten, när du ser den i verkligheten och i naturlig storlek, kan upplevas mindre skarpt, med mindre kontrast och något ljusare färger än bilden.

Storlek: 72X105 cm.

Tvättråd: Tål 60 grader. Filten fungerar bra med sköljmedel om du vill använda det för en mjukare och "fluffigare" filt. Annars, för bästa släthet, ta genast ut filten ur maskinen efter tvätt och skaka ur den. Pläden tål också strykning, men eftersom materialet är borstad bomull kan strykning göra att fibrerna trycks ned. Ytterligare tvätt- och skötselråd finns dels på den lilla tygetiketten som sitter på avigsidan av filten, dels inuti den lilla foldern som är fästad på filten när den levereras.

   Recensioner  SEK:450:- Antal: