Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken/Brands

Avtorkbar Duk Hedvig Ljusgrön Recycled by Wille 140x310

[21040]
 Avtorkbar Duk Hedvig Ljusgrön Recycled by Wille 140x310
Klicka för förstoring

Avtorkbar bordsduk i modellen Hedvig från Recycled by Wille i en ljust grön färg som minner om vår och sommar. Duken är behandlad med en nedbrytningsbar tvållösning som skyddar mot smuts och spill och den kan användas både inne och ute

Hållbarhet: Duken är tillverkad av material som blivit över från andra textilproduktioner, d v s material som annars slängs. Genom att Recycled by Wille samlar in, färgsorterar och tar tillvara andras tygspill kan de skapa nya produkter utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Det sparar mycket vatten och energi. Genom att torka av och undvika tvätt sparar du själv också vatten och energi.

Storlek: Bredd 140, längd ca 310 cm

Material: 80% återbrukad bomull, 20% återbrukad polyester. Liksom de andra enfärgade dukarna från Recycled by Wille är denna bordsduk i chambray. Chambray är ett tyg som vävts med enfärgat kulört varpe och en vit väft. Färgbenämningen på denna duk är därför Grön/vit. 

Färg: Grön/vit

Skötsel: Skulle det stänka rödbetsljuice eller rödvin är det säkrast att torka bort direkt och inte vänta till dagen därpå. Fettfläckar kan vara svåra att torka bort även på en sådan här duk, men duken tål maskintvätt. Undvik att behandla fläckar med galltvål och liknande fläckborttagare, risken är att du då också tvättar bort den skyddande tvållösningen. Använd vanligt tvättmedel.

Vattentvätt 40°. Får inte torktumlas. Tål att strykas på avigsidan på hög temperatur. Torka av i första hand, tvätta i andra hand. När du tvättar, centrifugera försiktigt och häng genast upp, så är duken lättare att stryka.

 Avtorkbar Duk Hedvig Ljusgrön Recycled by Wille 140x310
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  SEK:475:- Antal: