Meny
E-butiken
Varukorgen
...är tom
Varumärken/Brands

Avtorkbar Duk Hedvig Ljusgrön Recycled by Wille 140x240

[21030]
 Avtorkbar Duk Hedvig Ljusgrön Recycled by Wille 140x240
Klicka för förstoring

Avtorkbar bordsduk i modellen Hedvig från Recycled by Wille i en ljust grön färg som man blir glad av. Den minner ju om vår och sommar! Duken är behandlad med en nedbrytningsbar tvållösning som skyddar mot smuts och spill  Den kan användas både inomhus och utomhus, och behöver inte tvättas lika ofta som en vanlig tygduk. Dessutom blir känslan mer varm och ombonad med en avtorkningsbar duk istället för en vaxduk. 

Liksom de andra enfärgade dukarna från Recycled by Wille är denna bordsduk i chambray. Chambray är ett tyg som vävts med enfärgat kulört varpe och en vit väft. Färgbenämningen på denna duk är därför Grön/vit. 

Storlek: Bredd 140, längd ca 240 cm

Färg: Grön/vit

Material: 80% återbrukad bomull, 20% återbrukad polyester.

Skötsel: Skulle det stänka rödbetsljuice eller rödvin är det säkrast att torka bort direkt och inte vänta till dagen därpå. Fettfläckar kan vara svåra att torka bort även på en sådan här duk, men duken tål maskintvätt. Undvik att behandla fläckar med galltvål och liknande fläckborttagare, risken är att du då också tvättar bort den skyddande tvållösningen. Använd vanligt tvättmedel.

Vattentvätt 40°. Får inte torktumlas. Tål att strykas på avigsidan på hög temperatur. Torka av i första hand, tvätta i andra hand. När du tvättar, centrifugera försiktigt och häng genast upp, så är duken lättare att stryka.

Hållbarhet: Duken är tillverkad av material som blivit över från andra textilproduktioner, d v s material som annars slängs. Genom att Recycled by Wille samlar in, färgsorterar och tar tillvara andras tygspill kan de skapa nya produkter utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Det sparar mycket vatten och energi. Genom att torka av och undvika tvätt sparar du själv också vatten och energi.

 Avtorkbar Duk Hedvig Ljusgrön Recycled by Wille 140x240
Klicka för förstoring
 Avtorkbar Duk Hedvig Ljusgrön Recycled by Wille 140x240
Klicka för förstoring
 
   Recensioner  SEK:395:- Antal: